آذرجهرمی آینده اقتصاد کشور را گرو فناوری می داند

وزارت ارتباطات از دو سال قبل برای انتقال تجربیات مسئولان پیشین وزارت ارتباطات، تدوین تاریخ شفاهی را آغاز کرد. مجموعه ویدیوهایی که با حضور مدیران قبلی حوزه ارتباطات کشور تصویربرداری شد. با بروزنیوز همراه باشید.

در این ویدیوها آن‌ها تاریخ حضور خود در این وزارتخانه را به زبانی ساده برای مخاطب روایت می‌کنند. وزیر ارتباطات قبلا اعلام کرده بود که تاریخ شفاهی این وزارتخانه با ارتباط بی واسطه با پیشکسوتان تهیه و تدوین می شود و به مستندات قابل استفاده تبدیل خواهد شد.

محمدجواد آذری جهرمی در این مراسم گفت: «تاریخ شفاهی برای بزرگداشت تلاش ها و زحمات پیشینیان آغاز شده است. اگر تا یک سال و نیم آینده در وزارتخانه بودیم خودمان این کار را ادامه می دهیم و امیدواریم در دولت بعدی نیز این فرآیند ادامه داشته باشد.»

او با اشاره به این نکته که اکنون در نقطه عطف تحول دیجیتال در ایران و دنیا هستیم افزود: «فشارهای بین المللی روزبه‌روز بر ما بیشتر می شود. آمریکا شعار خود را فشار حداکثری نامگذاری کرده است. تعداد زیادی از جوانانی که در کشور داریم چشم امیدشان به ساختن کشور و ایجاد اشتغال در این زمینه است. اتفاقا فشار حداکثری آمریکا هم برای ناامید کردن همین جوانان است.»

فناوری آینده اقتصاد ایران است

وزیر جوان با اشاره به اتفاقات ماه های اخیر تاکید کرد: «ما در این بخش باید از جوانان حفاظت کنیم. دو هفته اینترنت قطع شد، من و وزارتخانه هیچ کجای این تصمیم گیری نبودیم اما ناسزایش را شنیدیم. ماهواره در مدار قرار نگرفت باز هم فحش را ما خوردیم. برای یک و نیم سال آینده که وضعیت کشور با وجود انتخابات ممکن است به سمت ناپایداری برود، نباید زمان را از دست بدهیم. تمرکز ما روی دو سه پروژه مهم خواهد بود که به نتیجه رسیدن آنها مستلزم این است که مسئولان با تجربه گذشته به ما کمک کنند تا هم افزایی جدی در این حوزه شکل بگیرد.»

به اعتقاد او ممکن است در نگاه پیشرفت و توسعه ارتباطات بین مدیران مختلف دیدگاه های متفاوتی وجود داشته باشد و اضافه کرد: «اختلاف نظر در حل مسایل طبیعی است اما یک اصل همیشه در حوزه فناوری اطلاعات حاکم بوده که آن تلاش برای پیشرفت است. من به عنوان جوانی که وارد عرصه سیاست شده است، هیچوقت تلاش نکردم یک نقیصه و اشکال بزرگ که در جامعه ما حاکم است را انجام بدهم. این که نفرات جدید تا مدت ها نفرات قبلی را تخریب می کنند و دستاوردها را زیر سوال می برند.

فکر نمی کنم در این دو و نیم سال تلاش کرده باشم که در افکار عمومی مردم، حتی جلساتی که خودمانی تر است دیگران را برای اثبات خودمان زیر سوال ببریم. ما تصمیم گرفتیم شیوه جدیدی را پیش بگیریم و بگوییم همه کسانی که در این ۴۰ سال تلاش کردند، خدمت به مردم است. بزرگداشت یک مجموعه بزرگداشت خود ماست و این که نمادی از اقدامات این افراد بسازیم باعث بزرگ شدن خودمان می شود. تاریخ شفاهی نشان می دهد که نظام اسلامی تا الان چه خدماتی ارایه داده، ضمن این‌که تقدیری از افرادی کنیم که وزارت ارتباطات را ساختند. ما باید بدانیم بزرگداشت بزرگان، خودمان را بزرگ می کند. این که در افکار عمومی همیشه به افراد پیشین حمله کنیم باعث می شود آیندگان به ما نیز حمله کنند. دیدگاه دیگر ما این بود که گام دوم انقلاب شروع شده و نسل اول، دوم و سوم در حال واگذاری مسئولیتها به نسل چهارم است. خیلی از گزارش هایی که  به دستم می رسید برای من تازگی داشت و درس هایی داشت از دشواری هایی که در کشور رخ داده است.»

جهرمی اشاره کرد: «ما شرایط جنگ را ندیده ایم و امیدواریم هیچوقت تجربه نکنیم. اما سیلی که در گیلان رخ داد، نشان داد اگر ارتباط وصل نباشد نمی توانند نیازشان را به گوش کسی برسانند. در شرایط جنگ یکی از مهم ترین موضوعاتی که کمک کرده همین حفظ ارتباطات است.»

فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب

تبلیغات گروه سایبری آبی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • خانه
  • فناوری
  • آذرجهرمی آینده اقتصاد کشور را گرو فناوری می داند